Ardezie

Ardezie Mozaic, un material recomandat pe orice suprafata avand o rezistenta puternica in fata caldurii si focului. Ardezia este un bun hidrofob, insemnand ca nu absoarbe apa sau uleiuri precum alte materiale. Material rezistent sub actiunea agentilor de curatare.

Cu Ardezie Verde, se pot realiza placari la exterior pe fatade, garduri si stalpi, fantani si altele.

Piatra naturala decorativa din Ardezie Rusty Brown inspira un aer foarte relaxant. Acest tip de piatra poate fi valorificat pe baza unei game largi de nuante de tencuiala, datorita aspectului coloristic variat.

Ardezie Grigia, simbioza intre calmul naturii si verdele-gri animat al oceanului. Un material care se potriveste oricarui stil abordat, si care poate fi combinat cu diverse materiale naturale.

Ardezie Multicolora, material ce poate fi taiat in dimensiuni de 2 si 3 cm grosime. Se pot taia in placaje sau dimensiuni de 30,5 x 30,5 x 1, 61 x 30,5 x 1 . Suprafata pietrei poate fi finisata, polisata, lustruita.

Ardezie Neagra, un material ideal pentru spatii business, locuinte ultramoderne, saloane tip spa sau showroom-uri. Este singurul panel care este destinat spatiilor interioare.