Cruci marmură

Cruci marmură Timișoara

Cruci marmură

Prelucram o varietate de modele de cruci marmură alba, porto de ruschita, marmura neagra si marmura gri. Alegem modelele cu multa grije, in funcție de dorința fiecărui client. Acordam o deosebită atenție la însemnele biblice si cele creștine care însoțesc monumentul funerar.

 Ne ocupam si de mentenanță lucrării care primește garanție daca este prelucrata si montata de către noi.

Pietre funerare verticale

Este de obicei cel mai comun tip de piatră funerară folosită de companiile de monumente  funerare, iar inaltimea,grosimea si latimea variaza in functie de modelul ales.   Pietrele funerare verticale au două componente principale: piatra funerara și baza. 

Pietre înclinate

Pietrele funerare înclinate sunt similare cu pietrele funerare verticale, cu toate acestea, sunt înclinate in fata sau in spate in functie de model. Acest lucru face ca pietrele funerare oblice să pară a avea o formă mai lata și nu necesită o bază  robusta pentru a fi montate, spre deosebire de pietrele funerare verticale.

Durabilitate

Marmura, cu rezistența sa la intemperii și timp, oferă o opțiune durabilă pentru monumentele funerare. Îngrijirea adecvată a marmurei va asigura că memoria celor dragi va fi păstrată frumoasă și respectată pentru generații.

Consiliere și Suport

Înțelegem că alegerea unui monument funerar este un proces emoțional și complex. Echipa noastră oferă consiliere profesională și suport, ajutându-vă să navigați prin opțiuni și să luați deciziile cele mai potrivite în aceste momente dificile.

Vă recomandăm să luați în considerare relația personală și amintirile legate de persoana iubită, precum și orice simboluri sau inscripții care au semnificație specială. Echipa noastră vă poate ajuta cu sugestii și exemple pentru a găsi designul perfect.

Marmura necesită curățare periodică cu apă și săpun neutru pentru a îndepărta depunerile și pentru a păstra aspectul estetic. De asemenea, poate fi necesară reîmprospătarea sigilantului la fiecare câțiva ani pentru a proteja piatra de condițiile meteorologice.

Timpul necesar poate varia în funcție de complexitatea designului și de programul de lucru al atelierului nostru. În general, procesul poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni. Echipa noastră vă va oferi un cronograma estimativ odată ce detaliile proiectului sunt finalizate.