Marmură

Descoperă marmura Timișoara pentru masa din marmura, cruci marmura, glafuri marmura, monumente funerare și blaturi de marmura. Calitate superioară la prețuri avantajoase.

Selecteză categoria de interes

Marmură

Granit

Calcar

Onix

Ardezie

Andezit

Travertin

Bazalt

De ce tip de marmură ești interesat?

Marmura este apreciată în construcții și amenajări interioare sau exterioare de mii de ani datorită frumuseții și rezistenței sale. Plăcile de marmură reprezintă o alegere rafinată și elegantă pentru gafuri, pardoseli, pereți, blaturi, cazi, dusuri, cruci marmura, chiuvete de baie, mese marmură și alte suprafețe. Marmura este disponibilă într-o diversitate de culori, cum ar fi alb pur, gri, sau negru intens, fiind adesea accentuată de vene fine sau poate prezența un aspect învolburat. Această piatră naturală se extrage în principal din Italia, Spania, India și China, cu mențiunea specială a marmurei albe de Carrara din Italia, folosită de artiști celebri precum Michelangelo sau Donatello. Fiind mai moale și mai poroasă decât granitul sau quartzul compozit, necesită sigilare periodică pentru menținerea frumuseții și durabilității.

Placaj pereți și pardoseli

Acest material versatil este utilizat atât în aplicații interioare cât și exterioare. Marmura scapițată este ideală pentru placări exterioare cum ar fi fațade, socluri și garduri. Pentru exterioare, plăcile de marmură, fie mate fie lucioase, sunt alegeri populare pentru pardoseli de terasă, alei și zone de piscină. În interior, plăcile mari de marmură "book matched" adaugă un rafinament deosebit în spații precum baia, livingul, bucătăria, holul, dormitorul, casa scării și zona șemineului.

Blat de baie, trepte si gafuri

Marmura reprezintă o opțiune excelentă pentru băi, utilizabilă în diverse aplicații cum ar fi placările de perete și pardoseală, precum și pentru blaturi, lavoare, cădițe și borduri de duș. De asemenea, plăcile mari de marmură sunt potrivite ca backsplash în zona căzii și dușului, dar și în bucătărie. Marmura este folosită și pentru trepte și contratrepte, atât în spații exterioare cât și interioare, glafuri, capace de stâlpi, de garduri și de porți, precum și în alte aplicații rezidențiale, comerciale și pentru birouri.

Marmura Timișoara este alegerea perfectă pentru cei care doresc să adauge un plus de eleganță și rafinament proiectelor lor. Indiferent dacă ai nevoie de o masă din marmură, cruci marmură, sau glafuri marmură, oferim materiale de cea mai bună calitate. Cu o varietate de culori și finisaje disponibile, marmura noastră se potrivește oricărui stil și design.

Echipa noastră de experți te va ajuta să alegi marmura potrivită pentru proiectul tău, oferind consultanță și servicii de prelucrare și instalare. De la blaturi de marmură pentru bucătărie la monumente funerare, ne asigurăm că fiecare produs este realizat cu precizie și atenție la detalii. Portofoliul nostru bogat de proiecte reflectă calitatea și fiabilitatea produselor noastre.

Arată mai mult +