Cruci din marmură

Cruci marmură Timișoara

Cruci din marmură

Crucile din marmură sunt un simbol al respectului și al amintirii celor dragi care au plecat dintre noi. La Marmura Timiș, ne dedicăm realizării de cruci din marmură de cea mai înaltă calitate, fiecare cu un design unic și personalizat. Utilizăm doar marmură de cea mai bună calitate pentru a asigura durabilitatea și eleganța fiecărei lucrări. Indiferent de preferințele dumneavoastră, echipa noastră este pregătită să transforme fiecare dorință în realitate.

 Prelucram o varietate de modele de cruci marmură alba, porto de ruschita, marmura neagra si marmura gri. Alegem modelele cu multa grije, in funcție de dorința fiecărui client. Acordam o deosebită atenție la însemnele biblice si cele creștine care însoțesc monumentul funerar. Ne ocupam si de mentenanță lucrării care primește garanție daca este prelucrata si montata de către noi.

Cruci din marmura timisoara, timis.

Tipuri de Cruci din Marmură

Cruci din marmură simple

Crucile simple din marmură sunt ideale pentru cei care preferă un design clasic și sobru. Acestea sunt realizate din marmură de înaltă calitate și sunt disponibile în diverse culori și finisaje.

  • Avantaje: Aspect simplu și elegant, ușor de întreținut, durabilitate ridicată.
  • Exemple de utilizare: Monumente funerare standard, morminte individuale sau familiale.

Cruci din marmură personalizate

Crucile personalizate din marmură oferă posibilitatea de a adăuga un touch personal fiecărui monument. Fie că este vorba de inscripții speciale, simboluri religioase sau designuri unice, noi putem realiza orice idee aveți.

  • Posibilități de Personalizare: Gravuri complexe, imagini religioase, texte personalizate.
  • Exemple de utilizare: Monumente funerare personalizate pentru a reflecta personalitatea și viața celui comemorat.

Cruci Sculptate

Crucile sculptate manual sunt opere de artă realizate cu măiestrie și atenție la detalii. Fiecare cruce este unică, sculptată manual de artizani talentați.

  • Meșteșug și Detalii: Detalii fine, modele complexe, aspect artistic.
  • Exemple de utilizare: Monumente funerare de lux, crucea principală în cimitire de prestigiu.

Personalizarea Crucilor

Cere oferta de preț

Avantajele Crucilor din Marmură

Durabilitate și Rezistență

Marmura este cunoscută pentru durabilitatea și rezistența sa la condițiile meteo dure. Crucile din marmură pot rezista zeci de ani fără a-și pierde din strălucire sau formă.
  • Beneficii: Rezistență la intemperii, durabilitate pe termen lung, întreținere minimă.

Estetică și Eleganță

Marmura oferă o estetică deosebită și un aspect elegant care nu se demodează niciodată. Este disponibilă într-o gamă variată de culori și modele, ceea ce permite crearea unor cruci unice și atractive.

Beneficii: Aspect sofisticat, multiple opțiuni de design, valoare estetică ridicată.

Întreținere Ușoară

Crucile din marmură sunt ușor de întreținut. O simplă curățare periodică este suficientă pentru a le menține aspectul impecabil.

Sfaturi pentru Întreținere: Utilizați soluții de curățare pentru piatră naturală, evitați produsele abrazive, aplicați un sigilant pentru a proteja marmura.

Portofoliu

Exemple de Lucrări

Ne mândrim cu lucrările noastre și suntem bucuroși să prezentăm câteva exemple reprezentative.

Pietre funerare verticale

Este de obicei cel mai comun tip de piatră funerară folosită de companiile de monumente  funerare, iar inaltimea,grosimea si latimea variaza in functie de modelul ales.   Pietrele funerare verticale au două componente principale: piatra funerara și baza. 

Pietre înclinate

Pietrele funerare înclinate sunt similare cu pietrele funerare verticale, cu toate acestea, sunt înclinate in fata sau in spate in functie de model. Acest lucru face ca pietrele funerare oblice să pară a avea o formă mai lata și nu necesită o bază  robusta pentru a fi montate, spre deosebire de pietrele funerare verticale.

Durabilitate

Marmura, cu rezistența sa la intemperii și timp, oferă o opțiune durabilă pentru monumentele funerare. Îngrijirea adecvată a marmurei va asigura că memoria celor dragi va fi păstrată frumoasă și respectată pentru generații.

Consiliere și Suport

Înțelegem că alegerea unui monument funerar este un proces emoțional și complex. Echipa noastră oferă consiliere profesională și suport, ajutându-vă să navigați prin opțiuni și să luați deciziile cele mai potrivite în aceste momente dificile.

Vă recomandăm să luați în considerare relația personală și amintirile legate de persoana iubită, precum și orice simboluri sau inscripții care au semnificație specială. Echipa noastră vă poate ajuta cu sugestii și exemple pentru a găsi designul perfect.

Marmura necesită curățare periodică cu apă și săpun neutru pentru a îndepărta depunerile și pentru a păstra aspectul estetic. De asemenea, poate fi necesară reîmprospătarea sigilantului la fiecare câțiva ani pentru a proteja piatra de condițiile meteorologice.

Timpul necesar poate varia în funcție de complexitatea designului și de programul de lucru al atelierului nostru. În general, procesul poate dura de la câteva săptămâni la câteva luni. Echipa noastră vă va oferi un cronograma estimativ odată ce detaliile proiectului sunt finalizate.