Cruci granit

Cruci marmură Timișoara

Cruci granit

Crucile din granit sunt un simbol al durabilității și al amintirii veșnice. La Marmura Timiș, realizăm cruci granit de înaltă calitate, personalizate pentru a reflecta respectul și amintirea celor dragi.

Când vine vorba de achiziționarea de cruci funerare, cruci ortodoxe sau catolice sau de morminte, înțelegem, clienții noștri’ care își doresc tot ce este mai bun pentru cei dragi.

Pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, noi, cei de la GrandArt Cenad, le recomandăm clienților noștri să vină și să ne vadă pietrele funerare la sediul nostru din Cenad nr 1699, jud Timiș. Suntem una dintre cele mai bune companii de pietre funerare din Timiș și deținem pe stoc atât pietre funerare cat si împrejmuiri funerare.

Nu, numai alegerea unei pietre funerare este o decizie importantă, dar si inscripționarea, montarea si mai ales garanția si mentenanța acesteia. Achiziționarea unei pietre funerare  de la GrandArt – Prelucrare marmura si granit

cruci granit timisoara timis

Tipuri de Cruci Granit

Cruci Granit Simple

Cruci granit simple sunt ideale pentru cei care preferă un design clasic și sobru. Acestea sunt realizate din marmură de înaltă calitate și sunt disponibile în diverse culori și finisaje.

  • Avantaje: Aspect simplu și elegant, ușor de întreținut, durabilitate ridicată.
  • Exemple de utilizare: Monumente funerare standard, morminte individuale sau familiale.

Cruci Granit Personalizate

Cruci granit personalizate oferă posibilitatea de a adăuga un touch personal fiecărui monument. Fie că este vorba de inscripții speciale, simboluri religioase sau designuri unice, noi putem realiza orice idee aveți.

  • Posibilități de Personalizare: Gravuri complexe, imagini religioase, texte personalizate.
  • Exemple de utilizare: Monumente funerare personalizate pentru a reflecta personalitatea și viața celui comemorat.

Cruci Sculptate

Crucile sculptate manual sunt opere de artă realizate cu măiestrie și atenție la detalii. Fiecare cruce este unică, sculptată manual de artizani talentați.

  • Meșteșug și Detalii: Detalii fine, modele complexe, aspect artistic.
  • Exemple de utilizare: Monumente funerare de lux, crucea principală în cimitire de prestigiu.

Personalizarea Crucilor

Avantajele Crucilor Din Granit

Durabilitate și Rezistență

Granitul este cunoscut pentru durabilitatea și rezistența sa la condițiile meteo dure. Crucile din granit pot rezista zeci de ani fără a-și pierde din strălucire sau formă.
  • Beneficii: Rezistență la intemperii, durabilitate pe termen lung, întreținere minimă.

Estetică și Eleganță

Granitul oferă o estetică deosebită și un aspect elegant care nu se demodează niciodată. Este disponibil într-o gamă variată de culori și modele, ceea ce permite crearea unor cruci unice și atractive.

Beneficii: Aspect sofisticat, multiple opțiuni de design, valoare estetică ridicată.

Întreținere Ușoară

Crucile din granit sunt ușor de întreținut. O simplă curățare periodică este suficientă pentru a le menține aspectul impecabil.

Sfaturi pentru Întreținere: Utilizați soluții de curățare pentru piatră naturală, evitați produsele abrazive, aplicați un sigilant pentru a proteja granitul.

Portofoliu

Exemple de Lucrări

Ne mândrim cu lucrările noastre și suntem bucuroși să prezentăm câteva exemple reprezentative.

Crucile din granit, Crucile din marmura, pietrele  funerare prelucrate de noi sunt cele mai comune dar pot fi cele mai sofisticate însemne de morminte si se găsesc in cimitirele  din Timișoara, Sannicolau Mare, Jimbolia, Dumbravita, Sacalaz, Periam, Lovrin, dar si in majoritatea cimitirelor din Timiș.

Alegerea unei pietre funerare depinde de gustul achiziției familiei, iar personalul nostru vă poate ajuta să luați decizii importante cu privire la tipul, materialul și culoarea pietrei funerare.

Indiferent dacă persoana care a plecat și-a ales piatra de mormânt în prealabil, cunoscută sub numele de pre-cumpărare, sau dacă va trebui să alegeți de la zero dintre companiile de monumente, puteți fi siguri că GrandArt vă va ajuta la fiecare pas.

Cruciile din granit sunt remarcabil de ușor de întreținut. Curățarea periodică cu apă și un detergent blând este suficientă pentru a menține aspectul inițial, iar granitul nu necesită sigilare frecventă datorită densității sale mari.

Granitul vine într-o varietate largă de culori și modele. Vă recomandăm să vizitați showroom-ul nostru sau să consultați catalogul nostru online pentru a vedea opțiunile disponibile. Echipa noastră vă poate ajuta să alegeți culoarea care se potrivește cel mai bine cu locul de veci și cu preferințele familiei.

Da, granitul este una dintre cele mai rezistente materiale disponibile pentru monumentele funerare, având o rezistență excelentă la intemperii, zgârieturi și deteriorare. Acesta asigură durabilitate și menținerea aspectului de-a lungul timpului, făcându-l o alegere populară pentru cruci și alte monumente funerare.

Oferim gravuri complexe, imagini religioase, texte personalizate și modele decorative.

Da, colaborăm cu clienții noștri pentru a crea designuri personalizate care să reflecte dorințele și preferințele lor.