Monumente funerare unicat

Funerare

Monumente funerare unicat

Descoperă colecția noastră de monumente funerare unicat, realizate din marmură de calitate superioară. Personalizează-ți omagiul final cu ajutorul experților noștri.

GrandArt  de 20 de ani pe piața din România, a pus accent pe dezvoltarea sectorului de monumente funerare creștine ortodoxe, catolice,  penticostale, baptiste, etc.

Astfel, am dezvoltat servicii de:

  • proiectarea, fabricarea si montarea tuturor tipurilor de monumente funerare.
  • realizarea de planuri personalizate de către echipa noastră de designeri profesioniști
  • Execuție in toate pietrele naturale din toată lumea
  • preluarea procedurilor administrative privind cererile de autorizare pentru construcția funerara
Monumente Funerare Unicat timisoara, timis

Avantaje Monumente Funerare Unicat

Personalizare Completă

Fiecare monument funerar unicat este personalizat pentru a reflecta personalitatea și amintirile celui drag. Puteți alege dintr-o varietate de modele, gravuri și inscripții.

Materiale de Înaltă Calitate

Utilizăm doar marmură de calitate superioară, durabilă și rezistentă în timp, asigurându-vă că monumentul va rămâne intact pentru generații.

Design Artistic

Fiecare piesă este o operă de artă, realizată de sculptori talentați, cu atenție la fiecare detaliu. Fie că preferați un design clasic sau modern, vom crea ceva cu adevărat special.

Împrejmuiri Personalizate

Portofoliu

Galerie de Monumente Funerare Unicat

Vizitați galeria noastră pentru a vedea exemple de monumente funerare unicat realizate de echipa noastră de experți. Fiecare monument spune o poveste și este realizat cu o atenție deosebită la detalii.

Avantaje

Avantajele Monumentelor Funerare Unicat

Monumentele funerare unicat oferă un omagiu deosebit celor dragi, reflectând personalitatea și viața lor prin designuri personalizate și materiale de înaltă calitate. La Marmura Timiș, ne dedicăm realizării de monumente funerare unicat, fiecare cu un design unic și personalizat.

Utilizăm doar materiale naturale de cea mai bună calitate, cum ar fi marmura și granitul, pentru a asigura durabilitatea și eleganța fiecărei lucrări. Indiferent de preferințele dumneavoastră, echipa noastră este pregătită să transforme fiecare dorință în realitate.

Deținem pe stoc o bogată varietate de pietre naturale în nenumărate culori, modele și tonuri. Multe dintre produsele noastre sunt realizate din granit, iar alegerea culorii potrivite pentru granit este adesea o decizie importantă pentru clienții noștri. Granitul este una dintre cele mai vechi pietre găsite pe pământ și este a doua cea mai dură piatra naturală după diamant, care rezista ani cu puțină uzură.

 Granitul are multe culori și tipuri de texturi diferite, iar anumite tipuri pot chiar străluci sub lumina soarelui.   Pietrele naturale au fost extrase și prelucrate de meșteri experți de peste 2.000 de ani in România.  Poduri ,drumuri, forturi,  monumente memoriale etc., sunt mărturie despre talentul și geniul lor. 

Noi, cei de la GrandArt, continuăm această moștenire și ne străduim să aducem frumusețea pietrelor naturale tuturor.  Prelis srl este o companie de producție de monumente funerare  si alte produse din piatra de calcar, marmura, granit lustruit si mat dedicata pe plan național si in creștere privind exportul de pietre prelucrate pentru tari ca Ungaria, Austria, Germania.

Majoritatea oamenilor sunt obișnuiți să vadă granit de culoare gri în cimitire, dar vrem să știți că aveți  multe alte opțiuni. Vă putem ajuta să alegeți o culoare de granit pentru monumentul dvs. sau piatra funerară care va reprezenta cel mai bine persoana iubită.

Timpul necesar poate varia semnificativ în funcție de complexitatea designului și a personalizărilor solicitate. O estimare mai precisă poate fi oferită după discuțiile inițiale și stabilirea detaliilor designului. Ne angajăm să respectăm termenele stabilite, oferind în același timp atenția necesară fiecărui detaliu al monumentului.

Granitul și marmura sunt cele mai populare alegeri datorită durabilității și esteticii lor, dar și alte materiale precum ardezia sau travertinul pot fi folosite pentru a crea aspecte unice. Vă vom ghida în alegerea materialului care se potrivește cel mai bine cu designul și locația.