Morminte o persoană

funerare

Morminte o persoană

Grand Art este o societate de mărime medie și avem peste 20 de ani de experiență în industria proiectări, produceri si montări de împrejmuiri  funerare. Ne mândrim să oferim confort și expertiză clienților noștri în timpul lor de dificultate.

Alegerea monumentului potrivit pentru tine

Cea mai bună modalitate de a lua o decizie în cunoștință de cauză este să veniți să ne vizitați personal la sediul nostru din Cenad -Timis, dar în cazul în care nu puteți, iată o scurtă descriere a unor decizii care vor trebui luate pentru a găsi monumentul potrivit pentru dvs.

Stil monument

Stilurile monumentelor de cimitir variază de la modele simple, imprejmuiri pentru o persoana sau doua persoane sau până la stiluri mai elaborate de monumente  În funcție de alegerea făcută, împrejmuirile funerare pot include vaze de flori sau lampadare pentru lumânări, gravuri, fotografii ceramice.

Tip monument

Majoritatea monumentelor sunt realizate din granit sau marmură, materiale cunoscute pentru durabilitatea lor. 

Culoare monument

Culorile monumentelor variază în funcție de materialul utilizat. Pentru monumentele din granit, puteți alege dintre mai multe culori, inclusiv gri, roșu, negru, roz sau verde  Pentru monumentele de marmură, opțiunile sunt albe, gri, porto și au, de obicei, diferite grade de „venatură”, care se adaugă la atractivitatea monumentului.

Oferim o varietate largă de opțiuni de personalizare pentru mormintele unei singure persoane, inclusiv alegerea materialului (granit, marmură, etc.), designul și forma monumentului, gravurile și inscripțiile personalizate, precum și posibilitatea de a adăuga elemente decorative, cum ar fi vaze sau statuete. Scopul nostru este să reflectăm unicitatea fiecărei vieți în designul final al mormântului.

Alegerea materialului potrivit depinde de mai mulți factori, inclusiv durabilitatea, estetica și bugetul disponibil. Granitul este popular datorită durabilității și varietății de culori, în timp ce marmura oferă o finisare clasică și elegantă. Oferim consultanță pentru a vă ajuta să înțelegeți caracteristicile fiecărui material și să faceți alegerea cea mai bună conform nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Pentru a comanda un mormânt, aveți nevoie de informații de bază despre persoana decedată, inclusiv numele complet, datele de naștere și deces. De asemenea, este util să aveți o idee despre tipul de material și designul dorit pentru monument. Noi vă vom ghida prin procesul de selecție a detaliilor adiționale, inclusiv alegerea inscripțiilor și a elementelor decorative, pentru a asigura că mormântul reflectă cu adevărat memoria persoanei iubite.