Travertin

Travertin Scapitat, este un produs executat de cele mai multe ori manual din piatra naturala. Are rol decorativ si este foarte usor de incadrat in foarte multe stiluri de amenajari interioare si exterioare.

Travertin Golden Siena, material ce poate fi taiat in dimensiuni de 2 si 3 cm grosime. Se pot taia in placaje sau dimensiuni de 30,5 x 30,5 x 1, 61 x 30,5 x 1. Suprafata pietrei poate fi finisata, polisata, lustruita.

Travertin Tumbled, unul din cele mai accesate produse folosite atat in interior cat si in exterior. Durabilitate eganta si rafinament sunt cateva dintre valorile acestei pietre, folosite din antichitate de catre romani si greci.

Travertin Vein Cut & Cross Cut, este un material ce poate fi taiat in dimensiuni de 2 si 3 cm grosime. Se pot taia in placaje sau dimensiuni de 30,5 x 30,5 x 1, 61 x 30,5 x 1. 

Travertin Mosaic, un material de dimensiuni aproximative 30,5*30,5*1. Toate baile romane au fost imbracate cu mozaic de travertin pentru a creea starea de liniste si de caldura

Acest produs, Spalturi Travertin, executat de cele mai multe ori manual din piatra naturala. Are rol decorativ si este foarte usor de incadrat in foarte multe stiluri de amenajari interioare si exterioare.